نشست مشترک مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ و شاروالی هرات برگزار شد

tawana_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۱۱:۲۱
شبلاشدسهشفشد

از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت هرات نشست جهت تقویت هماهنگی‌های مشترک فرهنگی و نشراتی با مسوولان شاروالی ولایت هرات برگزار شد.
مولوی احمدالله متقی رییس اطلاعات و فرهنگ در این نشست گفت: هرات شهری تاریخی، فرهنگی و باستانی است که بیشترین آبده‌های تاریخی را دارد و ما باید در حفظ این میراث ارزشمند تلاش بیشتری کنیم.
مولوی متقی همچنان بر اجرای برنامه‌های مشترک میان ریاست‌های اطلاعات و فرهنگ و شاروالی هرات به‌ویژه در زمینه حفظ آبده‌های تاریخی، فرهنگ و نشراتی تأکید کرد.
انجینیر محمد ایوب سیف‌الجهاد رییس خدمات تخنیکی و سکتوری شاروالی هرات گفته است که شاروالی هرات همواره در راستای حفظ آبده‌های تاریخی کوشیده است. وی هم‌چنان پیشنهاد ایجاد کمیته مشترکی میان شاروالی و ریاست اطلاعات و فرهنگ را مطرح کرد تا هماهنگی‌های بیشتری در زمینه فعالیت‌های فرهنگی و نشراتی صورت گیرد.
در پایان این نشست هر دوجانب بر اهمیت تقویت همکاری‌های مشترک برای حفظ میراث فرهنگی و آبده‌های تاریخی هرات تأکید کردند.

۱۳۰۳/۱۱/۴ ه‍ ش
۱۴۴۶/۷/۲۲ ه‍ ق

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اعلان نتایج مسابقه سیرت النبیﷺ در لغمان 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان به همکاری مشترک اداره علمی و فرهنگی البرهان مسابقه کتاب‌خوانی سیرت النبیﷺ میان ۴۵۰ تن جوان راه‌اندازی کرده بود که نتایج آن اعلان و اشتراک‌کنندگان برتر. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۵:۲۴
Background image

برگزاری سیمینار آگاهی‌دهی فرمان شماره هفده به شاگردان در ولایت نیمروز 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت نیمروز، سیمینار آگاهی‌دهی دربارهٔ فرمان شماره ۱۷ زعیم کشور حفظه‌الله را به شاگردان مرکز آموزشی این ریاست برگزار کرد. این فرمان به‌منظور جلوگیری از رسوم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۴:۵۸
Background image

سیمینار تحت عنوان «رسالت جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» در کندز برگزار گردید

ریاست امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ به همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کندز سیمینار یک‌روزهٔ تحت عنوان «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» را در ساحه ملاقلی. . .

BACK TO NEWS