پایان سیمینار آموزشی شش هفته‌یی سکولاریزم در پروان 

wasim_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۵:۳۹
...

ریاست اطلاعات و فرهنگ و اداره علمی و تحقیقاتی کلمات، سیمینار آموزشی شش هفته‌یی را در بخش شناخت پیامدهای سکولاریزم و پدیده‌های منفی آن که میان ۵۰ تن از شاگردان لایق مکاتب شهر چاریکار راه‌اندازی کرده بودند، امروز پس از اخذ امتحان برای جوانان برتر و موفق جوایز اهداء کرد.
رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت پروان گفت که هدف این سیمینار، آگاهی‌دهی جوانان درباره فتنه‌ها، فرقه‌ها و پیامدهای منفی سکولاریزم بوده تا فریب دشمن را نخورند. وی تأکید کرد که جوانان امروز باید عقیده و روحیه جهادی خود را تقویت کرده، مانند مجاهدین صدر اسلام از دین، عزت و ناموس کشور دفاع کنند. وی همچنین اطمینان داد که برنامه‌های مشابه برای آگاهی و ذهنیت‌سازی جوانان در آینده نیز برگزار خواهد شد.
اشتراک‌کنندگان این سیمینار، پیرامون موضوعات مرتبط با ایمان، توحید، اخلاق اسلامی و آگاهی در برابر جنگ فکری معلوماتی مفصل ارائه کردند و از جوانان خواستند تا با مطالعه و دانش، در برابر تبلیغات منفی ایستادگی کرده و الگوی خوبی برای جامعه باشند. 
هم‌چنین در پایان، ده تن به‌عنوان جوانان برتر معرفی و مورد تشویق قرار گرفتند.

۱۳۴۷/۱۲/۸ ه‍ ق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۳:۵
Background image

افتتاح نمایشگاه سه روزهٔ کتاب در ولایت خوست

ریاست اطلاعات و فرهنگ خوست با همکاری اداره علمی و تحقیقاتی کلمات نمایشگاه سه‌روزه‌یی را با هدف تقویت فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی و تشویق جوانان به مطالعه، افتتاح کرد. در این نمایشگاه حدود. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۶:۳
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی 

به ریاست مولوی رحمت الله ریحان رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت ارزگان نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی راه‌اندازی گردید. هدف از برگزاری این نشست، ایجاد هماهنگی بیشتر در زمینه فعالیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۵:۷
Background image

برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

دوشنبه مورخ(۲۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸)، به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتابِ وزارت اطلاعات و فرهنگ در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست درمورد شماری. . .

BACK TO NEWS