پیام رهبری وزارت اطلاعات و فرهنگ به مناسبت عید سعید اضحی

moic_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۵/۱۷ - ۱۳:۴۷
د نېکمرغه لوی اختر په مناسبت د اطلاعاتو او فرهنګ وزارت د مشرتابه پیغام

پیام رهبری وزارت اطلاعات و فرهنگ به مناسبت عید سعید اضحی
وزارت اطلاعات و فرهنگ حلول عید سعید اضحی را به حضور محمد اشرف غنی رییس جمهوری اسلامی افغانستان، اعضای رهبری دولت و کافه ملت مسلمان افغانستان و سایر مسلمانان جهان از صمیم قلب تبریک و تهنیت می گوید.
امسال مردم ما در حالی از عید سعید اضحی تجلیل می کنند که از یک سو در کشور برای بزرگداشت از صدمین سالگرد استقلال به گونه گسترده یی آماد گی اتخاذ شده است و از طرف دیگر به خاطر ختم جنگ چندین دهه فرصت خوبی در سطح ملی و بین المللی ایجاد شده است که باید از آن استفاده بهینه  کرد.
بدبختانه دشمنان صلح و امنیت در آستانه فرارسیدن عید سعید اضحی در شهر کابل و ساحات دیگری از کشور به حملات خونبار دهشت افگنی شان ادامه دادند و شمارزیادی از خانواده های ما را به ماتم عزیزان شان نشاندند و سرور و شادمانی عید را بر آنان به  سوگ و ماتم مبدل کردند.
این حمله ها یک بار دیگر واضح کرد که دهشت افگنان به  ارزش های ملی و دینی مردم ما وقعی نمی گذارند و به خاطر رسیدن به اهداف شوم شان به هرگونه جنایت دست می زنند.
وزارت اطلاعات و فرهنگ به خانواده های شهدا مراتب تسلیت خویش را ابراز می کند و از خداوند متعال برای شهدا بهشت و به زخمیان شفای کامل استدعا می کند.
وزارت اطلاعات و فرهنگ آرزو دارد که مردم متدین افغان عید سعید اضحی را با سرور و شادمانی در فضای صلح و آرامی سپری کنند و به آرمان دیرینه  شان که صلح و امنیت دایمی، رفاه و انکشاف در کشوراست، برسند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۹
Background image

برگزاری نشست مشورتی کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات 

به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ نشست مشورتی کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در آغاز نشست، منشی کمیسیون گزارش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۰:۴۶
Background image

ورکشاپ دو روزه برای ارتقای‌ظرفیت خبرنگاران در کاپیسا پایان یافت

ورکشاپ دو روزه آموزشی که به هدف ارتقای‌ظرفیت مسلکی خبرنگاران در بخش‌های اخلاق رسانه‌یی و سایر فعالیت‌های خبرنگاری، در مرکز ولایت کاپیسا برگزار شده بود، به اتمام رسید.
مولوی کریم الله. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۰:۴۰
Background image

فراهم شدن زمینه آموزش رایگان به ۷۰۰ تن جوان در کاپیسا

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا به همکاری کمیته جوانان رضاکار ولسوالی حصه‌اول، مرکز آموزشی رایگان را به جوانان بی‌بضاعت در کنار پوهنتون البیرونی این ولسوالی ایجاد کرد.
اظهارالله عاصم. . .

BACK TO NEWS