افتتاح نمایشگاه دو روزه کتاب و آثار هنری در فاریاب
ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت فاریاب نمایشگاه دو روزه کتاب و آثار هنری را به مناسبت ماه مبارک رمضان در سالون کتابخانهعامه ظهیرالدین فاریابی شهر میمنه برگزار کرد.
رییس اطلاعات و فرهنگ گفت که هدف از برگزاری این برنامه، ترویج فرهنگ مطالعه، حمایت از هنر و تشویق جوانان به فعالیتهای فرهنگی است.
به گفته وی، در این نمایشگاه حدود ۱۰۰۰ جلد کتاب در بخشهای مختلف علمی فرهنگی و ادبی و همچنان حدود ۵۰ اثر هنری از هنرمندان محلی به نمایش گذاشته شده است.
وی افزود که این نمایشگاه فرصت مناسبی را برای جوانان، محصلان و علاقهمندان فرهنگ و هنر فراهم میسازد تا با آثار علمی و هنری آشنا شده و از آنها بهرهمند گردند.
شماری از بازدیدکنندگان نیز برگزاری این نمایشگاه را گامی ارزشمند در راستای تقویت فرهنگ مطالعه و حمایت از هنرمندان دانسته و خواهان تداوم چنین برنامههای فرهنگی در ولایت فاریاب شدند.
۱۴۴۷/۹/۲۰ ھ ق
