بررسی و نظارت کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات از ناحیه هفتم شهر کابل

wasim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۵:۳۱
..

کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ از لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات ساحهٔ چهل‌ستون در مربوطات ناحیه هفتم شهر کابل بررسی و نظارت کردند.
رییس فرهنگی شاروالی کابل درمورد اصلاح و تنظیم لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات با رسانه‌ها، اصناف و شهروندان صحبت نمود و به اهمیت کاری این کمیسیون پرداخت.
سپس اعضای کمیسیون به نوبه خویش پیرامون اهداف و چگونه‌گی نظارت و اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات، مطابق معیارات کمیسیون با دکانداران و سایر اصناف صحبت کردند و پیشنهادات لازم را ارائه نمودند.
هم‌چنان در این برنامه برای لوحه‌ها و اعلانات غیرمعیاری از طرف اعضای مسلکی این کمیسیون بدیل ارائه گردیده و شماری از لوحه‌های غیرمعیاری پاک‌سازی گردید.
از سوی دیگر، شهروندان و اصناف مختلف در این ساحه از برنامه‌ها و فعالیت‌های کمیسیون تقدیر به عمل آورده، یادآور شدند که در راستای تقویت و حفظ زبان‌های ملی، ارزش‌های فرهنگی و زیبای و تنظیم لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات شان از هیچ نوع تلاش و همکاری با این کمیسیون دریغ نخواهند ورزید.
قابل یادآوری‌ست که در ساحه متذکره به تعداد ۱۲۰ لوحه و اعلانات مورد بررسی قرار گرفت.

۱۴۴۷/۱۱/۲۵ ه‍ ق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۴۵
Background image

تلاش‌ها برای گسترش فعالیت‌های فرهنگی و تقویت عرصه شعر و ادب افزایش یافته است

مولوی امان‌الله مستغفر رییس ترنم و ترانه‌های وزارت اطلاعات و فرهنگ، در جریان سفر خود به ولایت لوگر با شیخ انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی لوگر، مولوی ثواب‌جان اسلامیار رییس اطلاعات و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار دو روزه تحت عنوان ارتقای‌ظرفیت خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها در فراه

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت فراه و اتحادیه ژورنالیستان افغانستان سیمینار دو روزه تحت عنوان ارتقای‌ظرفیت خبرنگاران و رسانه‌ها راه‌اندازی کردند.
رییس اتحادیه خبرنگاران افغانستان می‌گوید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۱:۵۰
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با مسوولان رسانه‌های محلی هرات

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت هرات نشست هماهنگی به‌منظور بررسی چالش‌ها و رسیدگی به مشکلات رسانه‌های محلی این ولایت با مدیران رسانه‌های محلی این ولایت برگزار کرد.
مسوولان رسانه‌های محلی. . .

BACK TO NEWS