برگزاری سیمینار آموزشی به مسوولان کتاب‌خانه‌های پوهنتون‌های امارتی و جامعات در ریاست کتاب‌خانه‌های عامه 

wasim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۵:۴۸
..

روز سه‌شنبه، مورخ(۸ شعبان ۱۴۴۷) از سوی ریاست تحقیق، تألیف و ترجمه وزارت تحصیلات عالی سیمینار آموزشی پنج روزه برای ده‌ها تن از مسوولان کتاب‌خانه‌های پوهنتون‌های امارتی و جامعات در پوهنتون کابل راه‌اندازی شده است، در سومین روز خود با همکاری ریاست کتاب‌خانه‌های عامه وزارت اطلاعات و فرهنگ در تالار کتاب‌خانه‌های عامه برگزار شد.
به گفتهٔ برگزارکنندگان، هدف از برگزاری این سیمینار، ارائه معلومات لازم به مسوولان کتاب‌خانه‌های پوهنتون‌های امارتی و جامعات در زمینهٔ تنظیم و مدیریت کتاب‌خانه‌ها، کتلاک و رده‌بندی کتاب‌ها، استفاده از تکنالوجی و سافتویرهای عصری در کتاب‌داری و شماری از موضوعات مهم دیگر است.
هم‌چنان برگزارکنندگان از اشتراک‌کنندگان خواستند تا از معلومات ارائه‌شده توسط استادان به‌گونهٔ مؤثر استفاده کرده و آن را در کتاب‌خانه‌های خود عملی سازند. این سیمینار آموزشی توسط سه تن از استادان رشته کتاب‌داری و معلوماتی پوهنتون لغمان ارائه می‌شود.
در همین حال، مسوولان کتاب‌خانه‌های پوهنتون‌های امارتی و جامعات از برگزاری این سیمینار ابراز خرسندی کرده و خواهان برگزاری سیمینارهای مشابه دیگر شدند.
قابل یادآوری است که در جریان این سیمینار آموزشی، مسوولان کتاب‌خانه‌ها از تالارهای مختلف کتاب‌خانه‌های عامه نیز بازدید کردند.

۱۴۰۴/۱۱/۷ هـ ش

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۳
Background image

برگزاری نشست کمیته‌ مشترک حکومت و رسانه‌ها در پروان 

نشست کمیته مشترک حکومت و رسانه‌ها در ولایت پروان، به ریاست شیخ عزیزالرحمن منصور والی پروان و با حضور رییس اطلاعات و فرهنگ، مسوولان مطبوعاتی و سخن‌گویان ادارات امارتی، نمایندگان رسانه‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۱:۲۶
Background image

برگزاری نشست هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ کابل با مسوولان رسانه‌ها 

به ریاست رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت کابل نشست هماهنگی با نمایندگان و مسوولان رسانه‌های مختلف راه‌اندازی گردید.
در این نشست پیرامون فعالیت‌های رسانه‌ها، نشر معلومات دقیق و به‌موقع،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۴۳
Background image

تقدیر از مسوولان رسانه‌ها به‌منظور نشر برنامه‌های فکری و تأثیرگذار در لوگر 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لوگر و اداره فکری و فرهنگی الکوثر، از مسوولان رسانه‌ها به‌منظور تهیه و نشر برنامه‌های فکری و تأثیرگذار در این ولایت تقدیر کردند.
مولوی ثواب‌جان اسلام‌یار. . .

BACK TO NEWS