برگزاری نشست هماهنگی با نویسندگان و فرهنگیان
ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کندهار به همکاری مشترک اداره علمی و فرهنگی الرباط نشست هماهنگی را با نویسندگان و فرهنگیان این ولایت راهاندازی کرد که در این نشست، مولوی سیفالدین تائب معاون والی کندهار، مولوی ذبیح الله مجاهد سخنگوی ا.ا.ا.، مفتی انعام الله سمنگانی رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت کندهار، مسوولان ادارات محلی و شماری از سخنگویان اشتراک ورزیده بودند.
مولوی ذبیح الله مجاهد سخنگوی ا.ا.ا. درمورد ارزش و اهمیت علم و نویسندگی صحبت نمود و از نویسندگان خواست تا در ارتقایظرفیت علمی جوانان تلاش بیشتری کنند و همچنان نقش خویش را در ساختن آینده روشن ایفا نمایند.
سپس، مولوی سیف الدین تائب معاون والی کندهار از برگزاری چنین نشستها استقبال نمود و بیان کرد که با استفاده از نویسندگی، میتوانیم نقش بارزی در اصلاح جامعه داشته باشیم.
در این نشست، فرهنگیان و نویسندگان از ریاست اطلاعات و فرهنگ جهت برگزاری چنین نشستها ابرازسپاس کردند و خواستار تداوم چنین نشستهای ادبی و علمی شدند.
۱۴۴۸/۵/۸ هـ ق
