حسینه صافی از کارکرد های ریاست اطلاعات وفرهنگ ننگرهار، ستایش کرد

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱۴ - ۱۰:۱۵
حسینه صافی از کارکرد های ریاست اطلاعات وفرهنگ ننگرهار، ستایش کرد

حسینه صافی سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ امروز گزارش کارکرد های رییس اطلاعات وفرهنگ ننگرهار را شنید .
به گزارش خبرنگار آژانس باختر: درنشستی که به این منظور صورت گرفت ، رحیم الله خوگیانی رییس اطلاعات وفرهنگ ننگرهاردررابطه به کارکرد ها و فعالیت های آن ریاست دربخش های فرهنگی به ویژه آبده های تاریخی و نشرات، گزارشی ارائه کرد.
اوهمچنان یک سلسله مشکلات را نیز بیان کرد و گفت که شماری از آبده های تاریخی در ننگرهاردرحالت تخریب است و به ترمیم وحفاظت نیاز دارد. همچنان تقویه وحمایت روزنامه ننگرهارو کمبود تشکیل را نیزازجمله مشکلات ریاست اطلاعات وفرهنگ آن ولایت خواند.
حسینه صافی از کارکرد های ریاست اطلاعات وفرهنگ ستایش کرد و گفت که ننگرهار دارای تاریخ کهن است و باید به ابعاد مختلف فرهنگی در ننگرهارتوجه صورت بگیرد.
سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ تاکید کرد که باید ازتجارب شخصیت های فرهنگی و بزرگان عرصه فرهنگ  ننگرهار درغنای فرهنگی ، استفاده موثر صورت بگیرد.
همچنان سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ ازتوجه این وزارت در رابطه به حفاظت و نگهداری آبده های تاریخی تمام ولایت های کشور ، آن چه درتوان این وزارت است اطمینان داد
.
کابل/ 13 دلو/ باختر

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۹
Background image

برگزاری نشست مشورتی کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات 

به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ نشست مشورتی کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در آغاز نشست، منشی کمیسیون گزارش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۰:۴۶
Background image

ورکشاپ دو روزه برای ارتقای‌ظرفیت خبرنگاران در کاپیسا پایان یافت

ورکشاپ دو روزه آموزشی که به هدف ارتقای‌ظرفیت مسلکی خبرنگاران در بخش‌های اخلاق رسانه‌یی و سایر فعالیت‌های خبرنگاری، در مرکز ولایت کاپیسا برگزار شده بود، به اتمام رسید.
مولوی کریم الله. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۰:۴۰
Background image

فراهم شدن زمینه آموزش رایگان به ۷۰۰ تن جوان در کاپیسا

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا به همکاری کمیته جوانان رضاکار ولسوالی حصه‌اول، مرکز آموزشی رایگان را به جوانان بی‌بضاعت در کنار پوهنتون البیرونی این ولسوالی ایجاد کرد.
اظهارالله عاصم. . .

BACK TO NEWS