دورهٔ آموزشی عملی و نظری یک‌ماهه به محصلان ژورنالیزم کابل و انستیتیوت تکنالوژی افغان به پایان رسید

wasim_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۱۱
..

یک‌شنبه مورخ(۲۵ جمادی‌الاول ۱۴۴۷) از سوی آمریت ارتقای‌ظرفیت ریاست امور کارکنان وزارت اطلاعات و فرهنگ دورهٔ آموزشی عملی و نظری یک‌ماهه را به ۳۱ تن محصل ژورنالیزم کابل و ۷ تن محصل انستیتیوت تکنالوژی افغان آغاز کرده بود که امروز سند فراغت شانرا در حضور مولوی قدرت‌الله جمال معین گرځندوی، مالی و اداری و مولوی نقیب الله نعمان رییس امور کارکنان بدست آوردند.
در این برنامه، به محصلان در بخش‌هایی مانند تاریخچه، دیدگاه، مأموریت، ساختار اداری، مدیریت، مکاتبات اداری و برخی موضوعات ضروری دیگر وزارت اطلاعات و فرهنگ، مراسلات اداری، خبر، گزارش و مکتوب‌نویسی آموزش‌های نظری و عملی ارائه شد.
مولوی قدرت‌الله جمال معین گرځندوی، مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ، در مراسم اهدای اسناد فراغت گفت که جوانان کشور در کنار فراگیری علوم عصری، بر علوم دینی نیز تسلط قابل توجهی دارند. وی با تأکید بر اخلاص، اتحاد، دقت، تحقیق، ارادهٔ قوی، صداقت و جلوگیری از ضیاع وقت، از محصلان خواست تا دانش خود را در مسیر مثبت به‌کار گیرند و به خدمت کشور و خانواده‌های‌شان بپردازند.
قابل یادآوری‌ست که پیش از این نیز از سوی وزارت اطلاعات و فرهنگ برنامه‌های آموزشی مشابهی برای محصلان انستیتیوت تکنالوژی افغان و ژورنالیزم کابل برگزار گردیده بود.

۱۴۰۴/۸/۲۵ ه‍ ش

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۳
Background image

برگزاری نشست کمیته‌ مشترک حکومت و رسانه‌ها در پروان 

نشست کمیته مشترک حکومت و رسانه‌ها در ولایت پروان، به ریاست شیخ عزیزالرحمن منصور والی پروان و با حضور رییس اطلاعات و فرهنگ، مسوولان مطبوعاتی و سخن‌گویان ادارات امارتی، نمایندگان رسانه‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۱:۲۶
Background image

برگزاری نشست هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ کابل با مسوولان رسانه‌ها 

به ریاست رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت کابل نشست هماهنگی با نمایندگان و مسوولان رسانه‌های مختلف راه‌اندازی گردید.
در این نشست پیرامون فعالیت‌های رسانه‌ها، نشر معلومات دقیق و به‌موقع،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۴۳
Background image

تقدیر از مسوولان رسانه‌ها به‌منظور نشر برنامه‌های فکری و تأثیرگذار در لوگر 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لوگر و اداره فکری و فرهنگی الکوثر، از مسوولان رسانه‌ها به‌منظور تهیه و نشر برنامه‌های فکری و تأثیرگذار در این ولایت تقدیر کردند.
مولوی ثواب‌جان اسلام‌یار. . .

BACK TO NEWS