دیدار معین فرهنگ و هنر با رییس فرهنگی سازمان یونسکو 

wasim_admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۹:۳
...

مولوی عتیق الله عزیزی معین فرهنگ و هنرِ وزارت اطلاعات و فرهنگ با رییس بخش فرهنگی سازمان یونسکو دیدار کرد. در این نشست، برندن رییس یونسکو و دکتور یوموچی کارشناس امور تاریخی و فرهنگی کشور جاپان نیز حضور داشتند.
معین فرهنگ و هنر از همکاری‌ها و فعالیت‌های مشترک فرهنگی میان سازمان بین‌المللی یونسکو و کشور جاپان قدردانی کرد و گفت: بخش فرهنگی یونسکو پروژه‌های متعدد تاریخی و فرهنگی را در افغانستان زیر کار دارد که در حفظ و استحکام میراث فرهنگی افغانستان بسیار ارزشمند است.
هم‌چنان آقای مولوی عتیق‌الله عزیزی به‌طور ویژه از دکتور یوموچی متخصص میراث فرهنگی، قدردانی کرد؛ کسی که از مدت‌ها پیش برای حفظ و بازسازی آثار تاریخی و فرهنگی در افغانستان تلاش می‌کند.
در این نشست تأکید شد که برای حفاظت و بازسازی ساحات تاریخی افغانستان، برگزاری سمینارهای فرهنگی، توسعهٔ برنامه‌های هنری و ارتقای ظرفیت‌های بخش فرهنگی، گام‌های مؤثر و عملی برداشته شود.

۱/۶/۱۴۴۷ هـ ق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۴:۴۴
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی و مسوولان رسانه‌ها در لغمان

به رهبری مولوی عبدالنور رسولی رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی و مسوولان رسانه‌های این ولایت راه‌اندازی گردید.
در این نشست نمایندهٔ کمیته مصوونیت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۴:۴۱
Background image

دیدار رییس اطلاعات و فرهنگ با ولسوالان چهار ولسوالی ولایت فاریاب 

رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت فاریاب با ولسوالان اندخوی، خان‌چهارباغ، قرغان و قرمقول دیدار کرد.
در این نشست‌ها پیرامون جمع‌آوری و ثبت سوانح و آثار شهدای جهاد بیست‌ساله، حفاظت از ساحات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۴:۳۵
Background image

بررسی و نظارت کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات از ناحیه چهارم شهر کابل

کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ از لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات ساحه بره‌کی ناحیه چهارم شهر کابل بررسی و نظارت کردند.
در نخست، سید محمود. . .

BACK TO NEWS