راه‌اندازی سیمینار علمی‌یی یک روزه به منظور جلوگیری از رسوم ناپسند به ده‌ها تن از جوانان جوان در ولایت نیمروز 

wasim_admin
شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۹:۴۸
..

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت نیمروز سیمینار علمی‌یی یک روزه را به منظور آگاهی‌عامه درمورد جلوگیری از رسوم ناپسند به ده‌ها تن از جوانان راه‌اندازی کرد.
مفتی حبیب‌الله الهام رییس اطلاعات و فرهنگ نیمروز، معلومات همه‌جانبه‌یی دربارهٔ فرمان شماره ۱۷ عالی‌قدر امیرالمومنین حفظه‌الله ارائه کرد و گفت: برخی رسوم نادرست در جامعه باعث ایجاد اختلافات و پیامدهای ناگوار می‌شود که باید از آن جلوگیری شود.
در جریان این سیمینار، آمر امور جوانان نیز دربارهٔ اهمیت این برنامه و ضرورت جلوگیری از رسوم ناپسند صحبت کرد و گفت: هدف از برگزاری این سیمینار آموزشی، افزایش آگاهی مردم پیرامون رسوم ناپسند است.
آمر امور جوانان، نقش جوانان را در از بین بردن رسوم ناپسند مهم دانست و از آنان خواست تا برای جلوگیری از این‌گونه رسوم، در میان اقشار مختلف جامعه آگاهی‌دهی کنند.

۱۴۴۸/۲/۲۴ هـ ق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۱:۳۲
Background image

کشف سه قلم آثار باستانی و حفاظت اساسی دو بخش از ساحۀ باستانی موری خم‌زرگر ولایت کاپیسا

هیأت مسلکی ریاست باستان‌شناسی وزارت اطلاعات و فرهنگ، در جریان یک سفر کاری به ولایت کاپیسا، دو بخش از ساحۀ باستانی موری خم‌زرگر را که طی سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ خورشیدی مورد کاوش‌های علمی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۰:۶
Background image

اهدای ده‌ها جلد کتاب به کتاب‌خانه عامه ولایت زابل

مولوی حمدالله فطرت معاون سخنگوی امارت اسلامی افغانستان در جریان دیدار از کتاب‌خانه عامه ولایت زابل، ده‌ها جلد کتاب سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و علمی را به این کتاب‌خانه اهدا کرد.

مسوولان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۹:۳۲
Background image

دیدار معین فرهنگ و هنر با رییس موسسه خدمات فرهنگی آغاخان

شیخ عبدالرحمن طیبی معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ در دیدار با انجنیر اجمل میوندی رییس موسسه خدمات فرهنگی آغاخان درمورد فعالیت‌های این موسسه در بخش‌های حفاظت از میراث‌های فرهنگی،. . .

BACK TO NEWS