فراغت صدها تن از جوانان از مراکز آموزشی رایگان

wasim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۹:۴۴
..

نزدیک به ۲۵۰ تن از جوانان از صنف‌های کمپیوتر و زبان انگلیسی مراکز آموزشی ریاست‌های اطلاعات و فرهنگ ولایت‌های نیمروز و ارزگان فارغ شدند.
مسوولان گفتند: تقویت مهارت‌های علمی جوانان، نیاز و ضرورت زمان است. برای پیشرفت جامعه، آموختن زبان‌ها و مهارت‌های جدید ضروری بوده و آموزش اساس پیشرفت هر فرد و هر جامعه به شمار می‌رود.
هم‌چنان مسوولان بر ضرورت فراگیری علوم دینی و عصری تأکید کرده و افزودند: جوانان نقش مهم و اساسی در پیشرفت و آبادی کشور دارند. آنان از جوانان خواستند که برای توسعه کشور به آموزش علوم دینی و عصری روی آورند و از فرصت‌های موجود استفاده کنند.
جوانان فارغ‌شده نیز از مسوولان ریاست‌های اطلاعات و فرهنگ قدردانی کرده و خواستار گسترش و تقویت چنین فرصت‌های آموزشی شدند.

۱۴۴۷/۹/۲ هـ ق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۳
Background image

برگزاری نشست کمیته‌ مشترک حکومت و رسانه‌ها در پروان 

نشست کمیته مشترک حکومت و رسانه‌ها در ولایت پروان، به ریاست شیخ عزیزالرحمن منصور والی پروان و با حضور رییس اطلاعات و فرهنگ، مسوولان مطبوعاتی و سخن‌گویان ادارات امارتی، نمایندگان رسانه‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۱:۲۶
Background image

برگزاری نشست هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ کابل با مسوولان رسانه‌ها 

به ریاست رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت کابل نشست هماهنگی با نمایندگان و مسوولان رسانه‌های مختلف راه‌اندازی گردید.
در این نشست پیرامون فعالیت‌های رسانه‌ها، نشر معلومات دقیق و به‌موقع،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۴۳
Background image

تقدیر از مسوولان رسانه‌ها به‌منظور نشر برنامه‌های فکری و تأثیرگذار در لوگر 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لوگر و اداره فکری و فرهنگی الکوثر، از مسوولان رسانه‌ها به‌منظور تهیه و نشر برنامه‌های فکری و تأثیرگذار در این ولایت تقدیر کردند.
مولوی ثواب‌جان اسلام‌یار. . .

BACK TO NEWS