فراغت صدها جوان از برنامه‌های فریلانسینگ و کمپیوتر

wasim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۴۳
...

به همکاری‌های مشترک ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ و دفتر اکتید ۳۰۰ تن جوان از برنامه آموزشی شش‌ماهه(فریلانسینگ، کمپیوتر، زبان انگلیسی و سایر رشته‌های تخصصی) آمریت امور جوانان، فارغ شدند.
مسوولان گفتند: امارت اسلامی تلاش می‌کند تا فرصت‌های لازم را برای پیشرفت جوانان فراهم سازد. حفظ نظام، رفاه ملت و آبادانی وطن از جمله وظایف و مسوولیت‌های جوانان است و جوانان زمانی می‌توانند این مسوولیت‌ها را به‌درستی انجام دهند که به آموزش‌های دینی و عصری مجهز بوده و به رشد فکری و نبوغ فکری دست یافته باشند. مسوولان از جوانان خواستند که به وقت خود ارزش بیشتری قایل شوند و برای داشتن آینده‌یی بهتر، خود را به علوم و فنون گوناگون مجهز سازند.
مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ از دفتر اکتید قدردانی کردند که در زمینه پیشرفت جوانان نقش مهمی ایفا کرده و با هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ، تاکنون خدمات قابل توجهی را در راستای ارتقای‌ظرفیت‌های فنی و تخنیکی جوانان انجام داده است.
قابل یادآوری‌ست که در این مراسم فراغت، نتایج مسابقه برگزارشده دربارهٔ سیرت‌النبی(ص) نیز از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ اعلان شد و ده تن از اشتراک‌کنندگان برتر با جوایز مادی و معنوی مورد تقدیر قرار گرفتند.

۱۴۴۷/۷/۲۲ هـ ق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها در بادغیس 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بادغیس نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها راه‌اندازی کرد.
در این نشست رییس اطلاعات و فرهنگ پیرامون نقش و اهمیت رسانه‌ها در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۲:۹
Background image

تالارهای کتاب‌خانه‌های عامه تا ده شب باز خواهند بود

دکتور رفیع الله صمیم رییس کتاب‌خانه‌های عامه می‌گوید که از این پس تالارهای کتاب‌خانه‌های عامه تا ساعت ۱۰ شب به روی علاقه‌مندان دانش، تحقیق و مطالعه باز خواهند بود.
به گفتۀ آقای صمیم؛. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۵۷
Background image

تقدیر از شاگردان خلاق مکاتب ولسوالی‌های نجراب و حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا شماری از شاگردان خلاق و مبتکر مکاتب ولسوالی‌های نجراب و حصه اول کوهستان این ولایت را که در بخش‌های ترنم، خطاطی، خوشنویسی، نقاشی و شبیه‌سازی برخی وسایل. . .

BACK TO NEWS