در بخش تحقیقات علمی، تسهیلات لازم برای محصلان فراهم می‌گردد 

wasim_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۹:۲۴
...

ریاست کتاب‌خانه‌های عامهٔ وزارت اطلاعات و فرهنگ و اتحادیهٔ پوهنتون‌های خصوصی، تفاهم‌نامهٔ همکاری‌های مشترک را امضاء کردند. بر اساس این تفاهم‌نامه، برای محصلان در بخش تحقیقات علمی، تسهیلات و امکانات لازم فراهم خواهد شد.
هدف از این تفاهم‌نامه، ایجاد امکانات لازم برای محصلان در زمینهٔ مطالعه، تقویت کتاب‌خانه‌ها، فراهم‌سازی تسهیلات در بخش تحقیقات علمی و ترویج فرهنگ مطالعه می‌باشد.
دکتور رفیع الله صمیم رییس کتاب‌خانه‌های عامه ضمن اطمینان بر فراهم‌سازی تسهیلات در بخش تحقیقات علمی و تقویت فرهنگ مطالعه در کشور، اظهار داشت: بر بنیاد این تفاهم‌نامه، برای محصلان و شاگردان در بخش تحقیقات علمی امکانات لازم فراهم خواهد شد.
این تفاهم‌نامهٔ همکاری‌های دوجانبهٔ علمی و فرهنگی میان دکتور رفیع‌الله صمیم رییس کتاب‌خانه‌های عامه، و آقای احمد پوپل رییس اتحادیهٔ پوهنتون‌های خصوصی، به امضا رسید.

۱۴۴۷/۱۰/۱۹ هـ ق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۵:۴۲
Background image

کار ساخت منزل دوم هوتل و مهمان‌خانه صیاد ریاست اطلاعات و فرهنگ کاپیسا رسماً آغاز شد

‏کار ساخت منزل دوم هوتل و مهمان‌خانه صیاد ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا طی محفلی با اشتراک مولوی حاجی محمد طیب رییس گرځندوی وزارت اطلاعات و فرهنگ، شیخ اسدالله سنان معاون مقام ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۳:۳۵
Background image

برگزاری نشست هماهنگی مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ کابل با مسوولان ولسوالی میربچه‌کوت

رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت کابل به ولسوالی میربچه‌کوت سفر کرد و نشست هماهنگی با ولسوال این ولسوالی و مسوولان اتحادیه ورزشکاران کوهدامن راه‌اندازی کرد
رییس اطلاعات و فرهنگ کابل در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۰:۳۳
Background image

آغاز فعالیت رادیو جدید تحت عنوان(نوای نخبگان) در فراه

رادیو جدید (نوای نخبگان) روی موج ۹۰.۵ اف‌ام با حضور معاون والی این ولایت، رییس اطلاعات و فرهنگ، خبرنگاران و تعدادی از مسوولان رسانه‌ها، آغاز به فعالیت کرد.
مولوی محمد گل خیبر معاون والی. . .

BACK TO NEWS