هفته قانون اساسی دروزارت اطلاعات وفرهنگ تجلیل شد

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۳۹۸/۱۰/۲۱ - ۱۱:۷
هفته قانون اساسی دروزارت اطلاعات وفرهنگ تجلیل شد

رهبری وکارمندان وزارت اطلاعات وفرهنگ امروزدریک محفلی ازهفته قانون اساسی دراین وزارت تجلیل کردند.
به گزارش آژانس باختر، پوهاند محمد رسول باوری معین فرهنگ وهنر وزارت اطلاعات وفرهنگ گفت : درقانون اساسی کشور به هربخش زندگی اجتماعی توجه صورت گرفته است اما متاسفانه درحال حاضردرشرایطی قرارداریم که هنوزهم دربرخی موارد ازتفنگ و زور استفاده می شود و قانون  وارزش آن زیرپای می شود.
وی اضافه کرد که درشرایط کنونی به تطبیق قانون توجه شود نه به تعدیل آن .
عبدالروف هروی عضوکمیسیون نظارت برتطبیق قانون اساسی روی جایگاه و ارزش قانون اساسی صحبت کرد وگفت که  تاریخچه پیدایش قانون درازمدت است یعنی ازابتدای پیدایش بشریت تاکنون قانون سیرتکاملی خود را پیموده است و تمام عرصه های زندگی مردم را احتوا کرده است .
موصوف افزود: درافغانستان نیز قانون اساسی برای اولین با درزمان حکومت شاه امان الله خان به شکل نظام نامه به تصویب رسید و یک سال بعد به شکل پیشترفته ترنظربه تقاضای زمان تکمیل شد.
دلاورنذیرزوی مشاورحقوقی وزارت اطلاعات وفرهنگ نیز صحبت کرد وگفت که ماده های 16،9و 34 قانون اساسی که اجراات آن مربوط به وزارت اطلاعات وفرهنگ می شود به گونه درست تطبیق شده است .
وی همچنان پیشنهاد کرد که قانون اساسی درکشورباید شامل نصاب معارف شود.
وی همچنان افزود که به جای کمیسیون نظارت برتطبیق قانون اساسی ، شورای عالی قانون اساسی ویک محکمه قانون اساسی ایجاد شود واین شورا یا محکمه صلاحیت های اجرایی داشته باشد .
وی تاکید کرد آنانیکه ازقانون تمرد می کنند مجازات شوند.

کابل/19جدی/باختر

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۵:۳۰
Background image

نشست کمیته باستان‌شناسان در ریاست باستان‌شناسی برگزار شد

به ریاست سید ذبیح الله سادات رییس باستان‌شناسی نشست کمیته باستان‌شناسان در حضور اعضای کمیته(پوهنتون کابل، آکادمی علوم افغانستان، ریاست حفظ و ترمیم آبدات تاریخی و ریاست باستان‌شناسی) راه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۲:۱۸
Background image

سیمینار تحت عنوان (نسل جوان؛ از خودسازی تا جامعه‌سازی) در ولسوالی آقچه برگزار شد

سیمینار آموزشی و فرهنگی تحت عنوان(نسل جوان؛ از خودسازی تا جامعه‌سازی) از سوی اداره علمی و فرهنگی البرز، با هماهنگی و همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ جوزجان، با اشتراک حدود ۲۰۰ تن از جوانان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۹
Background image

برگزاری نشست مشورتی کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات 

به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ نشست مشورتی کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در آغاز نشست، منشی کمیسیون گزارش. . .

BACK TO NEWS