سیمینار آموزشی ده روزهٔ تحت عنوان«د رڼا په لور ګډ سفر» به پایان رسید 

wasim_admin
Thu, Mar 12 2026 2:00 PM
..

از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی سیمینار آموزشی ده روزهٔ تحت عنوان«د رڼا په لور ګډ سفر» به شماری زیادی از جوانان به پایان رسید.
مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ می‌گویند که هدف از برگزاری چنین برنامه‌های علمی، شناسایی استعدادهای جوانان، تقویت توانایی‌های فکری و بالا بردن ظرفیت علمی آنان است؛ زیرا جوانان نیروی مهم جامعه به شمار می‌روند و باید از طریق علم در پیشرفت کشور نقش فعال داشته باشند.
به گفته مسوولان، تلاش می‌شود در آینده نیز سیمینارهای آموزشی مشابه برگزار شود تا فرصت‌های بیشتری برای آموزش و ارتقای‌ظرفیت جوانان فراهم گردد.
در همین حال، اشتراک‌کنندگان این سیمینار برگزاری چنین برنامه‌هایی را مهم و مفید دانسته و گفتند: در این سیمینار دربارهٔ ده موضوع مختلف معلومات لازم به دست آوردیم. آنان از مسوولان خواستند که برنامه‌های علمی مشابه بیشتر راه‌اندازی گردد.

۱۴۴۷/۹/۲۳ هـ ق