برگزاری سیمینار آموزشی یک روزه تحت عنوان «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» در بلخ 

wasim_admin
Wed, Oct 21 2026 10:29 AM
..

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ سیمینار آموزشی یک روزه تحت عنوان «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور»را برگزار کرد که در این سیمینار، مولوی محمد داوود آغا هاشمی رییس امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ، مسوولان شماری از ادارات امارتی ولایت بلخ،‌ علمای‌دین و جوانان اشتراک ورزیده بودند.
مولوی محمد الله ضرار رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ جوانان را سرمایه مهم کشور عنوان کرد و بیان داشت: اگر جوانان مسوولیت خویش را به خوبی انجام دهند، در پیشرفت و آبادی کشور نقش مهمی ایفا خواهند کرد.
آقای ضرار علاوه نمود که جوانان باید با فرهنگ، تاریخ و ارزش‌های اصیل خود کاملاً آشنا باشند، زیرا بدون شناخت تاریخ و فرهنگ خود، کار مؤثر برای توسعه کشور دشوار است. وی از جوانان خواستند که از اختلاف و تفرقه دوری کنند و وحدت خود را حفظ کنند.
هم‌چنان،‌ مولوی سید محمد داوود آغا هاشمی رییس امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ، اسلام و ایمان را نعمت‌های بزرگ برای انسان خواند و بیان کرد که جوانان مسلمان باید بر اساس اصول اسلامی، صبر، استقامت و مسوولیت‌پذیری را پیشه خود کنند و با تمام توان برای پیشرفت کشور و مردم خود تلاش کنند. آقای هاشمی از جوانان خواست تا مسوولیت‌های خویش را بشناسند، معلوماتی لازم درمورد نظام اسلامی را کسب کنند و برای پیشرفت کشور و نظام تلاش کنند. 
سخنرانان دیگر این سیمینار، درمورد تقویت نظام اسلامی، ارزش علم و دانش، تقویت وحدت و نقش جوانان در پیشرفت کشور صحبت کردند و گفتند که جوانان باید قبل از هر چیز با نفس‌شان مبارزه کنند؛ زیرا بدون تقویت اصلاح فردی و تفکر سالم، پیشرفت جامعه دشوار است. جوانان که دانش و فهم بیشتری دارند، می‌توانند نقش سازنده‌یی در پیشرفت جامعه ایفا کنند، زیرا جوانی که به دانش مسلح است، فریب تبلیغات منفی دشمنان را نمی‌خورد، با منافع و ارزش‌های دین و کشور خود آشناست و برای حفظ آنها مسوولانه تلاش می‌کند.
سخنرانان از جوانان خواستند که با استفاده از ظرفیت‌های خویش در آبادی جامعه و کشور و تقویت ارزش‌های اسلامی تلاش نمایند.

۱۴۴۸/۵/۹ هـ ق

تازه ترین اخبار

Thu, Oct 22 2026 11:36 AM
Background image

Kapisa Meeting Addresses Implementation of Decree No. 17 and Prevention of Drug and Human Trafficking

The Provincial Department of Information and Culture in Kapisa, in cooperation with the Tanweer Intellectual and Cultural Institution, held a public meeting in Hesa-ye Duwum Kohistan. . .

Thu, Oct 22 2026 10:21 AM
Background image

Seminar on Preventing Harmful Customs and False Beliefs Held in Laghman

A one-day seminar on “Preventing Harmful Customs and False Beliefs” was held in Laghman by the Al-Sarim Intellectual and Cultural Organization in cooperation with the Provincial. . .

Thu, Oct 22 2026 8:42 AM
Background image

Preview of Pashto Translation of 'Guiding Principles for a Successful Life' Held in Kabul

The Directorate of Public Libraries, under the Deputy Ministry for Arts and Culture of the Ministry of Information and Culture, held a preview of the translated book "Guiding Principles. . .

BACK TO NEWS