برگزاری نشست با هدف حفاظت از مکان‌های تاریخی در ولسوالی سیاگرد 

wasim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۵:۵۶
..

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پروان نشست باهدف حفاظت از مکان‌های تاریخی ولسوالی سیاگرد(غوربند) راه‌اندازی کرد که در این نشست ولسوال سیاگرد، نمایندگان مقام ولایت پروان، نمایندگان ادارات این ولسوالی و بزرگان قومی اشتراک ورزیده بودند.
آمر فرهنگ و گرځندوی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پروان بیان کرد که حفاظت از مکان‌های تاریخی، مسوولیت مشترک حکومت و مردم است و این آثار، بخشی از میراث ملی یک ملت به شمار می‌روند. وی تأکید کرد که ریاست اطلاعات و فرهنگ متعهد است فرمان عالی‌قدر امیرالمومنین (حفظه‌الله) در زمینه حفاظت از آثار و مکان‌های تاریخی را به‌گونه کامل تطبیق کرده و برای مرمت و بازسازی مناطق تاریخی، تلاش کند.
وی از بزرگان قومی خواست تا در شناسایی و ثبت مکان‌های تاریخی با ریاست اطلاعات و فرهنگ همکاری کرده و از حفریات غیرقانونی در این مکان‌ها جلوگیری کنند.
هم‌چنان، ولسوال سیاگرد به نمایندگی از تمامی ادارات ملکی و نظامی این ولسوالی، حفاظت از آثار تاریخی را یک مسوولیت مهم دانست و اطمینان داد که تمامی ادارات مربوطه در این زمینه همکاری همه‌جانبه‌یی با ریاست اطلاعات و فرهنگ خواهند داشت.

۱۴۴۸/۱/۲۱ هـ ق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۱۲:۴۶
Background image

اعلان نتایج مسابقه کتاب‌خوانی(تأثیرات اطاعت در استحکام نظام شرعی) در پکتیا 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پکتیا مسابقه کتاب‌خوانی(تأثیرات اطاعت در استحکام نظام شرعی) را میان ۶۰۰ تن راه‌اندازی کرد که نتایج آن اعلان و اشتراک‌کنندگان برتر تقدیر شدند.
مولوی فیض‌الله. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۵:۵۶
Background image

برگزاری نشست با هدف حفاظت از مکان‌های تاریخی در ولسوالی سیاگرد 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پروان نشست باهدف حفاظت از مکان‌های تاریخی ولسوالی سیاگرد(غوربند) راه‌اندازی کرد که در این نشست ولسوال سیاگرد، نمایندگان مقام ولایت پروان، نمایندگان ادارات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۵:۵۴
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها در پکتیا 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پکتیا نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها جهت هماهنگی هرچه بهتر در امور راه‌اندازی کرد.
مولوی فیض الله جوهری رییس اطلاعات و. . .

BACK TO NEWS