برگزاری نشست با هدف حفاظت از مکان‌های تاریخی در ولسوالی سیاگرد 

wasim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۵:۵۶
..

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پروان نشست باهدف حفاظت از مکان‌های تاریخی ولسوالی سیاگرد(غوربند) راه‌اندازی کرد که در این نشست ولسوال سیاگرد، نمایندگان مقام ولایت پروان، نمایندگان ادارات این ولسوالی و بزرگان قومی اشتراک ورزیده بودند.
آمر فرهنگ و گرځندوی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پروان بیان کرد که حفاظت از مکان‌های تاریخی، مسوولیت مشترک حکومت و مردم است و این آثار، بخشی از میراث ملی یک ملت به شمار می‌روند. وی تأکید کرد که ریاست اطلاعات و فرهنگ متعهد است فرمان عالی‌قدر امیرالمومنین (حفظه‌الله) در زمینه حفاظت از آثار و مکان‌های تاریخی را به‌گونه کامل تطبیق کرده و برای مرمت و بازسازی مناطق تاریخی، تلاش کند.
وی از بزرگان قومی خواست تا در شناسایی و ثبت مکان‌های تاریخی با ریاست اطلاعات و فرهنگ همکاری کرده و از حفریات غیرقانونی در این مکان‌ها جلوگیری کنند.
هم‌چنان، ولسوال سیاگرد به نمایندگی از تمامی ادارات ملکی و نظامی این ولسوالی، حفاظت از آثار تاریخی را یک مسوولیت مهم دانست و اطمینان داد که تمامی ادارات مربوطه در این زمینه همکاری همه‌جانبه‌یی با ریاست اطلاعات و فرهنگ خواهند داشت.

۱۴۴۸/۱/۲۱ هـ ق

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۱۲:۴۴
Background image

پکتیا کې (د شرعي نظام په استحکام کې د اطاعت اغېزې) په نوم کتاب لوستنې سیالۍ پایلې اعلان شوې

د پکتیا د اطلاعاتو او فرهنګ ریاست له لوري د (شرعي نظام په استحکام کې د اطاعت اغېزې) په نوم کتاب لوستنې سیالۍ چې د ۶۰۰ تنو ترمنځ ترسره شوې وه، پایلې اعلان او مخکښ ګډونوال یې وستایل شول.
. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۵:۵۷
Background image

په سیاګرد (غوربند) ولسوالۍ کې د تاریخي سیمو د ساتنې په اړه غونډه وشوه.

‎د پروان ولایت د اطلاعاتو او فرهنګ ریاست له لوري په سیاګرد (غوربند) ولسوالۍ کې د تاریخي سیمو د ساتنې په اړه غونډه وشوه. چې پکې د سیاګرد ولسوال، د پروان ولایت مقام استازي، د دې ولسوالۍ د. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۵:۵۲
Background image

پکتیا کې د امارتي ادارو له ویاندویانو، د رسنیو له مسوولینو او خبریالانو سره د همغږۍ ناسته وشوه 

د پکتیا اطلاعاتو او فرهنګ ریاست له لوري په چارو کې د لا ښې همغږۍ رامنځته کولو په موخه د امارتي ادارو له ویاندویانو، د رسنیو له مسوولینو او خبریالانو سره د همغږۍ ناسته وشوه.
د اطلاعاتو. . .

BACK TO NEWS