نتایج کتاب حق المبین در ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا اعلان گردید

tawana_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۷ - ۱۰:۴۰
مخحهنتتعع

آمریت امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا به همکاری ریاست معارف این ولایت از ۵۰۰ تن جوان ولسوالی کوهبند امتحان کتاب حق‌المبین را اخذ کرده‌بود که نتایج آن در جریان مراسم اعلان گردید.
مولوی کریم الله وثیق رییس اطلاعات و فرهنگ در مورد این برنامه صحبت کرده، افزود: این برنامه از سوی آمریت امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ و آمریت معارف کوهبند راه‌اندازی گردید که هدف از راه‌اندازی برنامه افشاسازی برنامه‌های مخرب و مضر دشمنان اسلام بوده‌است.
اظهارالله عاصم آمر امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ گفت: در این برنامه ۵۰۰ تن از جوانان ولسوالی کوهبند اشتراک کرده‌بودند که ۱۵ تن از اشتراک کننده‌گان برتر امتحان با اهدای جوایز تقدیر شدند.
قابل یادآوری‌ست که به اشتراک کنندگان برتر کمپیوتر، موبایل، بایسکل و قرطاسیه اهداء گردید.

۱۴۴۶/۵/۵ ه‍ ق
۱۴۰۳/۸/۱۷ ه‍ ش

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۵:۱۲
Background image

برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

دوشنبه مورخ(۲۹ رجب ۱۴۴۷)به ریاست دکتور حمیدالله مزمل عضو کمیسیون، نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ برگزار گردید.
در آغاز نشست، منشی کمیسیون گزارش. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۳۶
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با جوانان ولسوالی موسی‌خیل

مسوولان آمریت امور جوانانِ ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت خوست در جریان سفر به ولسوالی موسی‌خیل، با شماری از جوانان فعال این ولسوالی نشست هماهنگی برگزار کردند.
آمر امور جوانان گفت: هدف از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۲۷
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی یک‌روزه دربارهٔ اهمیت تحصیلات عالی برای جوانان

سیمینار آموزشی یک‌روزه‌یی درمورد اهمیت تحصیلات عالی برای صدها تن از جوانان در مرکز آموزشی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت هلمند برگزار گردید.
در این سیمینار، مسوولان به‌گونه همه‌جانبه. . .

BACK TO NEWS