برگزاری نشست هماهنگی با مسوولان شرکتهای سیاحتی در غور
ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت غور نشست هماهنگی با مسوولان شرکتهای سیاحتی به منظور هماهنگیهای بیشتر و بررسی مشکلات این شرکتها برگزار کرد.
مولوی عبدالحی زعیم رییس اطلاعات و فرهنگ غور، گفت: افغانستان دارای جاذبههای فراوان سیاحتی، فرهنگی و تاریخی است و مسوولان شرکتهای سیاحتی باید با انجام مسوولانه وظایف خود و در هماهنگی با ریاست اطلاعات و فرهنگ، برای تسهیل خدمات سیاحتی و جذب سیاحان تلاش کنند تا صنعت سیاحت در این ولایت بیش از پیش رشد کرده، زمینه اشتغال جوانان فراهم شود و عواید داخلی نیز افزایش یابد.
وی همچنین تأکید کرد که هیچ شرکت یا فردی بدون اخذ جواز رسمی از وزارت اطلاعات و فرهنگ حق فعالیت در بخش سیاحتی را ندارد و تمامی فعالیتها باید مطابق قوانین و مقررات نافذ انجام شود.
در ادامه این نشست، خلیل احمد به نمایندگی از مسوولان شرکتهای سیاحتی، از همکاریها و رهنمودهای وزارت اطلاعات و فرهنگ و ریاست اطلاعات و فرهنگ غور قدردانی کرد و اطمینان داد که شرکتهای سیاحتی در هماهنگی با بخش سیاحتی، برای جذب هرچه بیشتر سیاحان تلاش خواهند کرد.
۱۴۴۸/۱/۲۸ ه ق