نشستِ با علمای‌کرام ولایت بغلان برگزار شد 

wasim_admin
Wed, Sep 16 2026 4:00 PM
...

ریاست اطلاعات و فرهنگ بغلان، نشستی را با شماری از علماءکرام این ولایت برگزار کرد که در آن، بر تطبیق و تشریح فرمان شماره ۱۷عالیقد امیرالمومنین حفظه الله تعالی تأکید شد.
مولوی اسدالله مصطفی هاشمی رییس اطلاعات و فرهنگ بغلان، گفت که برخی رسم و رواج‌های ناپسند، به‌ویژه در مراسم عروسی، فاتحه، عزا، حج و سایر مناسبت‌ها، مصارف سنگینی را بر مردم تحمیل کرده و گاهی سبب مشکلات خانوادگی می‌شود. 
آقای هاشمی تأکید کرد که علماءکرام مسوولیت دارند تا برای اصلاح باورهای مردم، جلوگیری از رواج‌های ناپسند و کاهش مصارف اضافی در مراسم مختلف، آگاهی‌دهی کنند.
در همین حال، مولوی سیدالرحمن سنگری به نمایندگی از علمای اشتراک‌کننده، تعهد سپرد که علمای‌کرام در زمینه تطبیق فرمان شماره ۱۷، آگاهی‌دهی مردم و کاهش رسم و رواج‌های ناپسند در جامعه همکاری خواهند کرد.

۱۴۴۸/۴/۳ ه‍ ق